vrijdag 27 mei 2011

De nieuwe visagiecursus is weer van start gegaan!

Gisteren, op 26 mei, is de nieuwe visagiecursus weer van start gegaan. Dus binnenkort zijn weer (bijna) wekelijks nieuwe foto's te bewonderen op de blog. Tussendoor komen er natuurlijk altijd leuke sites en links over make-up, visagisten en fotografen.

dinsdag 24 mei 2011

Les 15 visagiecursus

Hierbij de resultaten van les 15, de laatste les van de cursus.


Visagie: Kristin

Visagie: Joséphine

Les 13 & 14 visagiecursus

Visagie Joséphine


Visagie: Monique


zondag 15 mei 2011

Alice Ghendrih, visagiste

Alice is wel één van de grote namen in visagieland, ze verzorgt de visagie voor bladen als Vogue en Numéro. Doet grote reclamecampagnes van make-up en huidverzorgingsmerken. Ennn niet te vergeten werkt ze veel samen met één van mijn favoriete fotografen Miles Aldridge!



Alix Malka, fotograaf

Nog meer mooie foto's van mooie visagie!


En de link naar de site van Alix (van de agency):
http://www.1plus1mgmt.com/details.aspx?subid=6541&nav=1&modelid=499125&topnav=3

Make-upstore magazine

Zo nu en dan vind ik weer een site van make-up. Deze keer kwam ik terecht op de site van makeupstore.se Ze hebben een online magazine; hierbij de link en wat voorbeelden uit het magazine.
http://makeupstore.se/sesv/mmagazine/index.php





Ook eerdere versies van het magazine staan erop. Als je het magazine hebt geopend, kun je naar beneden scrollen en daar vindt je de voorgaande magazines. Ze zijn ook te vinden op: http://issuu.com/makeupstore/docs/mmagazine1/1 (rechts in de kolom zie je de anderen)

zaterdag 7 mei 2011

Workshop visagie

Saceli Visagie biedt nu ook workshops visagie aan. In 3 uur krijg je uitleg over hoe je jezelf het beste op kan maken, voor overdag en avond. Nadat iedereen zichzelf heeft ongemaakt, worden in de fotostudio foto's gemaakt. Je krijgt 1 van de foto's digitaal toegestuurd.

De volgende onderwerpen komen aan bod:
  • Kleur- en materiaalgebruik
  • Aanbrengen camouflage en foundation
  • Oog make-up en oogvormen
  • Rouge en gezichtsvormen
  • Lippen en lipvormen

Prijs: 25 euro per persoon
Minimaal aantal deelnemers 3 en maximaal 6
Inbegrepen: hapje en drankje, foto (digitaal) gebruik van make-up.

De workshop wordt gegeven in de fotostudio aan de Nieuwe Kerkhof 13-1D in Groningen (vanwege de trappen, alleen geschikt voor mensen die goed te been zijn)

donderdag 5 mei 2011

Nog 1 plek vrij voor de cursus visagie

Op 26 mei (donderdagavond) start een nieuwe cursus visagie. Hiervoor is nog 1 plek vrij. Voor meer informatie verwijs ik je naar een eerder bericht over de cursus http://sacelivisagie.blogspot.com/2011/04/start-nieuwe-cursus-visagie.html