donderdag 28 juli 2011

Chillcat beautylook wedstrijd

 
 
Het is weer tijd voor een Chille winactie! Echt iets voor de dames, maar uiteraard mogen ook de heren meedoen!

In samenwerking met Beautylab.nl....de ChillCat beautylook-wedstrijd!

Wat moet je doen?

1. Maak een mooie make-up look, eye look of nail art creatie met ChillCat als thema. Laat je inspireren door de kleuren en de patronen van het blikje!

2. Like deze ChillCat fanpage en plaats je creatieve uitspatting op ons prikbord. Heb je geen Facebook? Mail je foto dan naar info@chill-cat.com.

Je kunt je ChillCat beautylook insturen t/m 10 augustus 00:00 uur. Daarna selecteren wij samen met Serena van Beautylab.nl de mooiste inzendingen.

Wat kun je winnen?
De eerste prijs is een fashioncheque t.w.v. €100 (whuuuut!) plus een tray ChillCat. De tweede en derde prijs is een tray ChillCat bestaande uit maar liefst 24 blikjes!

Dus trek die poederkwasten, lippenstiften, schminkdozen en nagellakjes uit de kast en creƫer jouw eigen chille look!

Wij zijn razend benieuwd! Succes!
Team ChillCat.


zie ook facebook http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=215738311805390&set=a.155582347820987.28303.129547497091139&type=1&theater

zondag 24 juli 2011

Chenman

En nog een fotografe die veel beautyshots heeft gemaakt met wat extremere visagie.



Make-up artist Peter Philips

En nog weer een leuke make-up artist voor inspiratie
http://models.com/people/peter-philips

Think outside the Box

Inspiratie voor liefhebbers van het wat extremere: Alex Box. De link naar het management is:
http://www.dandvmanagement.com/#p=artist/Alex_Box/Fashion

Online make-up magazine

En nog twee linkjes naar online make-up magazines.
Er zit heel veel reclame in voor de merken, maar zo hier en daar toch ook wel leuke make-uppen.http://www.makeup4all.com/category/e-magazine/ Klik op de titel en dan krijg je het volledige artikel, en dan kun je het magazine aanklikken.

En http://www.wmaker.net/mupmag/ van make-up professional magazine. Scroll een klein stukje naar beneden. Daar staat aan de rechterkant het magazine, je kunt het hele magazine doorkijken.

maandag 18 juli 2011

Word volger!

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van mijn nieuwe blogs, meld je dan aan als volger. Je kunt je via google je aanmelden (of via twitter als je daar al een account hebt)

donderdag 14 juli 2011

Foto's les 4

En hierbij de foto's van les 4. Shapen en highlighten stond hierin centraal. En vervolgens zijn er volledige looks gemaakt.


Visagie: Joeke


Visagie: Rianne


Visagie: Corine

zondag 10 juli 2011

Wow, wat een transformaties

Al surfend door de duizenden visagiefilmpjes op youtube, kwam ik deze visagist tegen http://www.youtube.com/watch?v=gsqahGYl21w (zie ook haar andere filmpjes)
Zij kan door heel goed te shapen en natuurlijk visagie zich transformeren naar een celebrity.  Echt super om te zien.



Blush, The Search for America's Greatest Makeup Artist

Aangezien ik niet veel tv kijk, is het een beetje aan mij voorbij gegaan, maar er is nu een zoektocht naar Amerika's beste make-upartist op tv. Elke maandagavond om 21.30 uur op rtl 5. De eerste 2 afleveringen zijn al geweest, mijn hdrecorder staat klaar om het morgen op te nemen. De eerste rumours zijn dat het een beetje tegenvalt, we shall see.

zaterdag 9 juli 2011

Bare pallet tutorials

Het Bare pallet is binnen en ik ben heel erg tevreden; de pigmenten zijn goed en ook heel fijn dat de dubbele kwast erin zit. Dat zijn de kwasten die ik veel gebruik voor oogmake-up en een extra kwast is nooit weg. Op de sigma site hebben ze nu ook tutorials staan voor het pallet, van oa Nikkie.

http://www.sigmabeauty.com/Eyeshadow_Palette_Bare_p/ep002.htm

donderdag 7 juli 2011

Foto's les 3

En hierbij de foto's van les 3. Deze les ging over het opbrengen van oogmake-up. Helaas was de tijd weer heel snel voorbij omdat we ook nog even een kijkje konden nemen in de collectie van J'ouvert ( http://www.jouvertcosmetics.com/ ) De make-up is vergelijkbaar met dat van Make-up forever. Ze hebben een hele speciale mascara, die je wimpers langer en voller maakt. Je doet eerst de mascara op en vervolgens doe je met een andere applicator er een soort vezeltjes op en vervolgens weer een laagje mascara en zo kan je door gaan tot je het gewenste effect hebt. Kijk op de site voor meer informatie.


Make-up Corine (en Saceli links)


Make-up Rianne

Make-up Joeke

zondag 3 juli 2011

Sigma nu ook make-up

In de VS is het al een tijdje verkrijgbaar, maar nu ook in Nederland. Via Boozyshop kun je nu 3 paletten kopen: Dare, Bare en Flare. De paletten hebben 8 kleuren en een dubbel penseel! De prijs is 35,95 euro. Op youtube zijn al allerlei reviews te zien. Ik heb Bare al besteld, dus ben erg benieuwd.

Bare
Dare
Flare

Inglot in Nederland

Het make-upmerk Inglot heeft nu een vestiging in Amsterdam. Een adresje waar ik tijdens mijn volgende trip naar Amsterdam zeker even langs ga om te kijken wat ze allemaal te bieden hebben. Ze verwachten na de zomervakantie ook hun webshop actief te hebben.





http://www.facebook.com/?ref=logo#!/InglotCosmetics

Inglot
Van Baerlestraat 8
1071 AW Amsterdam