donderdag 20 oktober 2011

Shoot met Chloe


Aan het einde van de visagiecursus hebben Rianne (visagie) en ik (fotografie) een shoot gedaan met model Chloe. Hier zijn de resultaten!










zaterdag 8 oktober 2011

Runwaylooks aw 2011

Hier weer een link, deze keer naar een site met de catwalklooks van de grote merken voor herfst/winter 2011.









http://behindthescenesmakeup.com/category/runway/autumnwinter-2011/

woensdag 5 oktober 2011

Chillcat actie

Chillcat heeft weer een actie, waar je ook met een mooie make-up aan mee kan doen. Hieronder de tekst, ook te zien op http://www.chillcat.nl/nl/nieuws/43/winnen-winnen-winnen-met-chilloween/

De zomer zit er weer op en binnen een paar weken is het weer tijd om lekker te griezelen tijdens Halloween. Onze missie om de wereld chill te maken, en dus doen we dat ook tijdens Halloween! Vandaar dat we zo vrij zijn geweest deze feestdag om te dopen in ‘ Chilloween’. Doe ook mee aan onze Chilloween winactie en maak kans op het beste feest van het hele jaar: Monsters Ball!

Win, win, win!
Wil je Halloween echt goed vieren, dan doe je dat tijdens Monsters Ball. Het grootste Halloween feest van Europa, op 29 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch. Met een line up om kippenvel van te krijgen! Want onder andere Dj’s Calvin Harris, Billy the Klit, Sander Kleinenberg, AudioBullys en de Opposites zorgen er voor dat het een avond wordt om nooit meer te vergeten!

Wil je kaarten voor dit geniale feest winnen? Doe dan mee aan onze Chilloween actie!

Wat moet je doen:
Maak een foto van jouw Chilloween idee. Wat dat is? Dat bepaal jij! Zet je horror hoektanden in ons blik, ga chillen als een zombie met een ChillCat, verkleed jezelf als ChillCatWoman, of stuur jouw recept in voor ChillCatHalloweenPompoensoep…je kunt het zo gek en zo chill niet bedenken!

Upload jouw inzending of foto op onze Facebookpagina, Twitter naar @Chill_Cat, of mail het naar info@chill-cat.com. Onder de origineelste inzendingen verloten wij 2 x 2 kaarten t.w.v. 35 euro per stuk voor Monsters Ball op 29 oktober in Den Bosch!

* kaarten zijn niet inwisselbaar voor geld / Inzendingen blijven eigendom van ChillCat B.v./ Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd / actie loopt van maandag 3 oktober t/m dinsdag 25 oktober 2011.