dinsdag 9 oktober 2012

Publicatie in Fart magazine


Vorige week kwam de nieuwe Fart weer uit, deze keer met het thema Streetz. Samen met Katherine Daykin en Naomi van der Werff heb ik een serie gemaakt voor deze uitgave.







Fotografie & styling: Katherine Daykin & Saceli Koopmans
Visagie: Saceli Koopmans
Model: Naomi van der Werff
Kleding: Kledingverhuur voor fotoshoots Groningen


Bianca voor Paris2day

En Bianca gaat maar door. Op de site http://www.paris2day.nl/staat de vernieuwde site van paris2day met haar visagiewerk. Goed bezig!

vrijdag 7 september 2012

zondag 29 juli 2012

Nieuwe cursus

De laatste les van de cursus is alweer geweest, dus alweer tijd om gestaag te beginnen met de inschrijvingen voor de nieuwe cursus.

Hierbij de informatie over de nieuwe cursus. De visagiecursus is gericht op fotografie voor fotoshoots. Op verzoek is ook andere visagie mogelijk (te denken aan bruidsmake-up). De cursus bestaat uit 15 lessen van 2,5 tot 3 uur. De groep bestaat uit maximaal 4 personen, dus veel persoonlijke aandacht. Het cursusgeld bedraagt 425 euro. Het bedrag is exclusief visagiepakket; deze kun je zelf gedurende de cursus samenstellen. Je bent vrij in welk merk make-up en materiaal je wilt kopen.

Tijdens alle lessen zullen foto's worden gemaakt. De laatste 5 lessen staan in het teken van de portfolio-opbouw. Er wordt een aantal uren per week aan zelfwerkzaamheid/zelfstudie verwacht. Heb je interesse in de cursus, stuur mij een mail op sacelikoopmans@home.nl

vrijdag 27 juli 2012

En de laatste les, les 15

Hierbij de restultaten van les 15 van de visagiecursus. Dit is alweer de laatste les, het gaat zo snel!
Visagie: Sandor

Visagie: Pamela

Visagie: Lieve


maandag 23 juli 2012

Les 14

Door alle drukte zijn de voorgaande lessen nog niet gepost. Vanaf mijn vakantielocatie kan ik wel even les 14 posten. Het thema was extreme visagie. De foto's zijn gemaakt voor Katherine Daykin. Nog 1 les te gaan. Ook dan zal Katherine de fotografie voor haar rekening nemen.

Visagie: Sandor

Visagie: Annemarie

Visagie: Lieve

Visagie: Pamela

zaterdag 9 juni 2012

Bianca gewonnen MUA Professional

Bianca Swarts heeft de make-up battle voor beginnende visagisten tijdens MUA Professional in de Jaarbeurs te Utrecht gewonnen. Bianca, super gedaan! Ondanks dat ze het natuurlijk helemaal aan zichzelf heeft te danken, ben ik toch trots dat ze mijn oud-cursist is. http://www.muaprofessional.nl/

Visagie les 8 Smokey eyes

Visagie les 7 Jaren make-up

vrijdag 1 juni 2012

Les 5

Door alle drukte loop ik flink achter met de upload van de foto's van de visagiecursus, dus nu maar even een paar achter elkaar. Te beginnen met les 5, epileren.





zondag 22 april 2012

Resultaten visagie les 4

Inmiddels zijn we alweer bij les 4. Hier de eerste resultaten. De les ging over shapen en cutcrease.

Hierbij de foto van Denise waarop ik het (voor de helft) heb voorgedaan.


Visagie Lieve

Visagie Sandor

Visagie Annemarie

Visagie Pamela

zaterdag 7 april 2012

20% korting op Sugarpill

Voor de liefhebbers van Sugarpill, bij Boozyshop.nl hebben ze Sugarpill in de aanbieding, 20% korting. Helaas was het pallet wat ik wilde bestellen al uitverkocht, maar alsnog een mooie aanbieding voor de andere items.

maandag 2 april 2012

I-candi I-pallets

I-candi heeft een sneakpreview gegeven van de nieuwe I-pallet. I Candi I-Pallets is gemaakt van 100% pure pigmenten, geen hulpmiddelen, talk of 'stijfsel'. Ze zijn nog niet verkrijgbaar, dus nog heel even wachten. Hierbij alvast de foto van het pallet.

donderdag 29 maart 2012

Miss verkiezing

Afgelopen zondag waren de halve finales van Miss Friesland. Bianca Swarts, oud-cursist van de visagiecursus, regelt de workshops visagie en de visagie voor de finales van Miss Friesland en Groningen. Zo ben ik ook in het visagieteam terecht gekomen. Zondag hebben we met 3 visagisten 20 missen en een aantal dames van de organisatie opgemaakt. Dat was een flink aantal, maar het is allemaal weer heel mooi gelukt.
Ik heb nog een paar foto's gemaakt, helaas niet zo'n goede kwaliteit, aangezien ik alleen mijn Iphone mee had.

Komende zondag is de halve finale van Miss Groningen, daar zullen we ook weer met 3 of 4 visagisten gaan opmaken. Foto's volgen natuurlijk.


dinsdag 20 maart 2012

Nieuwe cursus

Vanaf 29 maart begint er weer een nieuwe cursus visagie. Vier nieuwe cursisten zullen weer flink aan de slag gaan. Er zullen dus weer (bijna) wekelijks foto's te zien zijn van de resultaten.

dinsdag 31 januari 2012

Metallic lip transfer


Dit kwam ik tegen in mijn zoektocht naar nieuwe kleding. Een metallic lip transfer. Je plakt met behulp van een borsteltje het folie op je lippen en haalt de achterkant er weer af. Het is te krijgen bij:
http://www.asos.com/Nail-Rock/Lip-Rock---Metallic/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2050844&cid=13502&sh=0&pge=0&pgesize=-1&sort=-1&clr=Pink
NB. verzending is bij Asos kosteloos :D

zaterdag 7 januari 2012

Publicatie Joeke




En ook Joeke heeft een publicatie. Gefeliciteerd!! De publicatie is te vinden in LaDamme http://www.ladamme.com/