zondag 29 juli 2012

Nieuwe cursus

De laatste les van de cursus is alweer geweest, dus alweer tijd om gestaag te beginnen met de inschrijvingen voor de nieuwe cursus.

Hierbij de informatie over de nieuwe cursus. De visagiecursus is gericht op fotografie voor fotoshoots. Op verzoek is ook andere visagie mogelijk (te denken aan bruidsmake-up). De cursus bestaat uit 15 lessen van 2,5 tot 3 uur. De groep bestaat uit maximaal 4 personen, dus veel persoonlijke aandacht. Het cursusgeld bedraagt 425 euro. Het bedrag is exclusief visagiepakket; deze kun je zelf gedurende de cursus samenstellen. Je bent vrij in welk merk make-up en materiaal je wilt kopen.

Tijdens alle lessen zullen foto's worden gemaakt. De laatste 5 lessen staan in het teken van de portfolio-opbouw. Er wordt een aantal uren per week aan zelfwerkzaamheid/zelfstudie verwacht. Heb je interesse in de cursus, stuur mij een mail op sacelikoopmans@home.nl

vrijdag 27 juli 2012

En de laatste les, les 15

Hierbij de restultaten van les 15 van de visagiecursus. Dit is alweer de laatste les, het gaat zo snel!
Visagie: Sandor

Visagie: Pamela

Visagie: Lieve


maandag 23 juli 2012

Les 14

Door alle drukte zijn de voorgaande lessen nog niet gepost. Vanaf mijn vakantielocatie kan ik wel even les 14 posten. Het thema was extreme visagie. De foto's zijn gemaakt voor Katherine Daykin. Nog 1 les te gaan. Ook dan zal Katherine de fotografie voor haar rekening nemen.

Visagie: Sandor

Visagie: Annemarie

Visagie: Lieve

Visagie: Pamela