dinsdag 30 augustus 2011

MAC me over


Mac heeft een casting gedaan voor een make-over. Ze hebben inmiddels al van 4 winnaars de foto's en filmpje vrijgegeven. Zie het resultaat op:

http://www.facebook.com/#!/MACcosmetics?sk=app_113596542071827

Hier de before foto's (kun je ook vinden op MAC facebook)




Vogue Paris


Een filmpje van een fotoshoot voor Vogue Beauté met Lloyd Simmonds




Er staan nog meerdere filmpjes op van de verschillende shoots.


De site van Lloyd Simmonds is: http://www.agencecarole.com/lloyd/


donderdag 18 augustus 2011

Visagietrip Amsterdam

Gisteren ben ik voor de visagietrip naar Amsterdam gegaan. De bedoeling was om in Amsterdam een fiets te huren, zodat ik mooi kon winkelhoppen. Eenmaal in Amsterdam bleek het er wel heel erg druk en fietsen in zo'n ongeorganiseerde bende leek me geen goed idee. Aangezien ik alle tijd van de wereld had, ben ik maar gewoon gaan lopen en ik zou wel zien waar het schip zou stranden.

Eerst de Heiligeweg voor MAC en Makeup Store. Bij MAC ben ik niet eens binnengeweest, want er was eigenlijk niets wat ik daarvandaan nog had. De Make-up Store is een mooi, klein winkeltje, met wel 1 medewerker aanwezig. Hoop dat dat was omdat het rond lunchtijd was, want anders is het wel erg minimaal. Aangezien ik een oogschaduwliefhebber ben, heb ik vooral de pigmentatie van de kleuren bekeken. Deze was erg goed en het was ook erg mooi op de huid. Mijn idee was om later nog even weer lang te lopen.

Maar goed, eerst door naar Inglot, daar was ik nog het nieuwschierigste naar. De wandeling viel me eigenlijk nog best mee. Het is wel een stukje en op hakken moet je er denk ik maar niet aan beginnen, maar ik had goede platte schoenen aan. Inglot is een mooie 'snoepwinkel'. Ze hebben 3 displaytafels waar je rustig kleurtjes kan testen en naast elkaar kan leggen. Ik ben een half uur kleurtjes gaan testen, natuurlijk vooral oogschaduw. Uiteindelijk heb ik een mooi palletje van 10 gecreeerd. Als je een pallet maakt (kan met verschillende hoeveelheden van 2 tot 20, zijn de kosten 6 euro per kleur (pallet inbegrepen). Voor blushers, 4 kleuren naar keuze 38 euro. De deksel kun je onder het pallet 'klikken' met de 4 magneetjes. Je kunt ook meerdere paletten onder elkaar vastzetten. Heel handig.




Eerst even lekker op een bankje gezeten in het Vondelpark. Het weer was echt heerlijk. Vervolgens toch maar door naar Back Stage aan de Rozengracht. Daar even wat kleine dingetjes gehaald als wimperlijm, poeder, spatels, kleine haarrol, nieuw lippenceel en kleine shader. En natuurlijk nog even lekker rondgekeken. Uiteindelijk had ik niet meer de puf om terug te gaan naar Make-up Store, het was wel mooi geweest. Een volgende keer neem ik die wel weer mee.

In de trein terug ging alles voorspoedig, al lekker spelend met mijn nieuwe pallet, tot we net na Assen opgeschrikt werden door een raar lawaai. Mogelijk heeft de trein iemand op een fiets aangereden. Aangezien het blijkbaar geen nieuws is, hebben we nu nog geen enkel idee wat er nou eigenlijk is gebeurd. Om middernacht waren we dan eindelijk thuis.







2e plaats Chillcat

Jaja, zowaar, we hebben de 2e prijs gewonnen in de Chillcat beautywedstrijd. Denise en ik kunnen nu helemaal los gaan met 24 blikjes Chillcat. Mijn bedoeling is om nog door te gaan met de Chillcat serie. Zodra ik weer wat heb, komt het natuurlijk online.

zaterdag 13 augustus 2011

My first tutorial

Jaja, het is zover; ik heb mijn eerste make-up turorial gemaakt.



vrijdag 12 augustus 2011

Chillcat vervolglook

Door de Chillcat beautylookwedstrijd ben ik geinspireerd om er op verder te 'borduren'. Dit is de nieuwe look. Tijdens het opmaken heb ik een filmpje gemaakt. Deze volgt nog.

donderdag 11 augustus 2011

Resultaten visagieles 7

De cursisten mochten een keuze maken uit de make-up van de verschillende decennia.

Visagie Corine

Visagie Joeke

Visagie Rianne

Fall-out problem solved

Blijkbaar loop ik wat achter... zelf had ik al wel bedacht om eens een produkt te maken om fall-out tegen te gaan. Maar niet meer nodig; er zijn nl Shadow Shields (50 stuks voor EUR 17,85) en Silcopads (EUR 11,50, herbruikbaar) bij http://www.promakeupstore.com/ verkrijgbaar. Heel handig!

woensdag 10 augustus 2011

Sephora looks

Sephora heeft weer een paar leuke looks met de bijbehorende omschrijving van kleuren etc.
http://www.sephora.com/brands/sephora/static.jhtml?brandId=Sephora+Brand&categoryId=C17590&pCat=C17550

En voor de cursisten: dit is ook een vorm van drieluik make-up

Tutorial Lisa Eldridge voor Biba

Hier nog een leuke tutorial; ze gebruikt orginele Biba make-up uit de jaren 70.
http://www.lisaeldridge.com/video/16519/biba-fever/
Kijk natuurlijk ook even verder op haar site, ze heeft nog meer leuke tutorials.

dinsdag 9 augustus 2011

Make up Show Europe in Berlijn

Op 17 en 18 september is de Make-up Show voor het eerst in Europa en wel in Berlijn. Hier worden de nieuwste produkten gepresenteerd en zijn er workshops en seminars. En verder natuurlijk alles wat met make-up te maken heeft. In de voorverkoop zijn de prijzen 25 euro voor 1 dag en 40 euro voor 2. Aan de deur zijn de prijzen 40 en 65 euro. Voor alle informatie, neem snel een kijkje op de site.

http://www.themakeupshow.com/makeupshow/EU/index.html

Einat Dan

En nog weer een linkje naar een visagist: Einat Dan

http://www.einatdan.com/einat_dan/Welcome.html

ze zal ook aanwezig zijn op de The Make-up show in Berlijn

http://www.themakeupshow.com/makeupshow/EU/index.html


zondag 7 augustus 2011

vrijdag 5 augustus 2011

Foto's, foto's en nog eens foto's

Link naar een eindeloze rij foto's en allemaal van make-upjes!! en ook nog een archief, mocht je nog niet genoeg hebben.

http://makeupbeauty.tumblr.com/

donderdag 4 augustus 2011

Mijn versie ChillCat

En hierbij mijn interpretatie van ChillCat make-up

Model: Denise
Fotografie en visagie: Saceli

Resultaten van visagieles 5 & 6

Les 6: Kleurenleer






Les 5: Wenkbrauwen





maandag 1 augustus 2011

Make-up store Amsterdam

Zo blond als ik van origine ben, kom ik er nu pas achter dat Make-up store een filiaal in Amsterdam heeft. Ik had gezien dat het op de Heiligeweg 9 zat, maar dacht dat dat het adres van MAC was, maar zij zitten op nr 5.  Dus je kunt nu een mooie make-uptour maken, van MAC naar Make-upstore, naar Inglot en Back-stage. Neem wel je wandelschoenen en een zak geld mee ;)

Tutorial Sigma cut crease

Hierbij nog een tutorial van een simpele cut crease make-up met een groots resultaat

http://www.youtube.com/watch?v​=g9OPQ4o0odY

Eyeliner creaties van Make Up For Ever

Creatie 1



Creatie 2